Waarom heb ik altijd tegenslag?

Wist je dat je op Aarde in een duale wereld leeft? Dit wil zeggen dat alles 2 kanten heeft, bv. vreugde vs. verdriet, rijk vs. arm, enz. Je hebt dus altijd een positieve en negatieve kant.

Net zoals wij op Aarde verschillende wetten kennen, heeft het Universum dat ook. Één van deze wetten is de Wet van de Aantrekkingskracht. Kort gezegd: wat je uitstuurt, trek je aan. Als jij dus negatief voelt, denkt en uitspreekt, zal je ook negativiteit aantrekken in je leven, met andere woorden: tegenslag. Het negatieve denken gebeurt soms bewust (“O nee, wéér een parkeerboete!”) maar wordt ook vaak gestuurd vanuit ons onderbewustzijn (“Ik heb altijd geleerd: om rijk te worden, moet je hard werken.”). Dit is gevuld met alle info die we vanaf onze geboorte hebben opgenomen als een spons. Deze info is echter niet altijd correct.

Maar… het werkt ook andersom!
Indien jij dus positiviteit uitstuurt, zal je ook positiviteit aantrekken! Alles heeft te maken met de hoogte van de frequentie die jij uitzendt (zie ook deze blogpost). Wil je graag meer weten hierover? Lees dan zeker Hoofdstuk 11: Verandering in dit boek!

Gelukkig is men nooit te oud om te leren en te veranderen!