Bloemenseances
Contact met overledenen
Aartselaar | Brugge | Deinze

Ilse overbrugt de afstand tussen het hiernamaals en de aarde door mensen in contact te brengen met hun geliefde overledenen zodat ze onverwerkte gevoelens van verdriet, schuld of eenzaamheid kunnen omzetten in vergeving, liefde en vreugde.

Ilse organiseert in binnen- en buitenland bloemenseances om contact te maken met de overledenen. Contact met de overledene gebeurt via een bloemetje of plantje dat u meebrengt en daarna opnieuw mee naar huis neemt. De bloem of plant bevat dan immers de energie van de ziel of hogere instantie waar contact mee is gelegd en in vele gevallen hebben deze bloemen of plantjes een uitzonderlijk lange levensduur.

De boodschap die u ontvangt via Ilse, is dat wat uw geliefde ziel u wil vertellen, wat voor hem of haar belangrijk is. Deze boodschappen zijn zo gedetailleerd en zo juist. U kan er niet omheen, het brengt u rust, vergeving en een gevoel van intense liefde.

Een bloemenseance kan privé gebeuren, hiervoor contacteert u Ilse, of in groep (met een beperkt aantal deelnemers, afhankelijk van de locatie). De geplande groepssessies vind je op de eventpagina.

Prijzen:

Sessie te Aartselaar: 60 euro

Sessie te Brugge en Deinze: 65 euro

Live workshop:
Een nieuwe stap naar een Lichter Leven
.

We leven in bijzondere tijden. Hou reageert ons lichaam en mind op invloeden van buitenaf?

Wil je alles weten over:

 • Een gezond lichaam.
 • Uw immuunsysteem optimaliseren
 • Het negatief-vrijmaken van uw mind
 • Een onstekings-pijn-vrij lichaam
 • Gewoonweg gelukkig zijn
 • Gezond zijn
 • Vol energie zijn

Dan is deze live workshop zeker iets voor u.

Wees erbij.

Opgelet: er zijn een beperkt aantal plaatsen (50 deelnemers)

Locatie: De Evolutie/Bisschopsdreef 17 te 8310 Brugge
Data: 26/03/22 – 30/04/22 – 28/05/22 – 24/09/22 – 29/10/22

Prijs

15 euro per persoon

Totale ontspanningsmeditatie

Deze mediatie bestaat uit twee delen:

 • Eerste deel: de vier lichamen, fysieke, mentale, emotionele en spirituele worden eerst in totale ontspanning en overgave gebracht. Dit zorgt voor een zeer goede nachtrust voor de komende dagen. Voor iedereen die ervaring heeft dat meditatie niet voor haar/hem is, is dit de methode om volledige rust te ervaren.
 • Deel twee: er worden drie poorten geopend in uw spirituele lichaam. Dan nodigt Ilse de engel/meester uit die u een boodschap brengt. Tijdens deze boodschap gaat het Licht van deze engel/meester via uw poorten in uw fysieke lichaam en zet zich op uw cellen. Dit is een ware healing voor het lichaam.

Locatie: online via Zoom.

Data:
29/03/22 – 11/04/22 – 26/04/22 – 09/05/22 – 24/05/22 – 06/06/22 – 21/06/22 – 04/07/22 – 19/07/22 – 08/08/22 – 23/08/22 – 05/09/22 – 20/09/22 – 03/10/22 – 18/10/22 – 07/11/22 – 22/11/22 – 05/12/22 – 20/12/22

Prijs
12 euro per sessie
6 sessies (opeenvolgend): 60 euro
12 sessies (opeenvolgend): 100 euro

Privéconsulten voor (spirituele) lifecoaching.

U kan tijdens dit privé-consult bij Ilse terecht met al uw vragen.

 • Vragen over uzelf: Gelieve een uur voor aankomst een uurwerk, armband of ketting te dragen zodat Ilse via dit voorwerp uw energie kan voelen.
 • Vragen over andere personen: Gelieve een foto* waarop de personen alleen staan (hoeft geen recente foto te zijn) en de geboortedatum van deze personen mee te brengen. (*geen foto op gsm, mag wel afgedrukt zijn op papier)
 • Vragen rond werk. Breng van uw huidig werk iets tastbaars mee naar het consult, vb een kaartje, balpen, agenda,…
 • Vragen rond woonst. Breng een huissleutel mee naar het consult.
 • Vragen rond rechtszaak. Dossier* + kaartje van eventuele advocaat meebrengen (*Ilse leest het dossier niet maar moet het wel kunnen aanvoelen)

U mag ook bloemen meebrengen om 1 bloemenseance te doen tijdens je consult.

Ilse werkt kort, krachtig en snel. Vermits haar focus energievretend is, wordt van u als klant een goede voorbereiding gevraagd. Zet uw vragen voor uzelf op papier. Zo kan u ze op volgorde stellen en geraakt u de draad niet kwijt tijdens een emotioneel moment.

Privéconsulten bij Ilse zijn alleen gebonden aan tijd.

Zij werkt 30 minuten snel en accuraat. U hebt de vrijheid, en dit is uitzonderlijk, om met die tijd te doen wat u wil. Voor uzelf en over anderen info vragen, doorzicht en inzicht krijgen in situaties zoals werk en relaties, en/of zelfs een contact met uw geliefde overledene. Indien u toch meer tijd wil (meer dan het geplande half uur), wordt u deze extra aangerekend. Dit hele pakket aan informatie zal u de inzichten geven die u nodig heeft. Let wel op! Wie over de drempel komt bij Ilse neemt de verantwoordelijkheid om de waarheid te aanhoren. Zij is geen dame die u vertelt wat u het liefste wil horen. Zij geeft u de correcte info waarmee u aan het werk kunt voor een betere toekomst.

Consult voor bedrijven

Zakelijke consulten werpen snel hun vruchten af. Ilse geeft u inzichten qua product, dienstverlening, collega’s of werknemers, ook haar kijk op uw zaak in de toekomst. Met deze feedback toont ze u waar de pijnpunten van uw bedrijf zich precies bevinden. Ze ontleedt deze en helpt u deze zakelijke struikelblokken om te zetten in nooit geziene opportuniteiten. Zo begeleidt ze u naar een businessgroei en/of uitbreiding.

Als bedrijf kan u ook bij Ilse terecht voor trainingen op maat om topcijfers te halen op elk vlak. Dit gebeurt door de professionele attitude en communicatie te optimaliseren via haar eigen technieken. Ilse is, dankzij haar paranormale gaven, in het bijzonder inzetbaar voor rekrutering en selectie. Gegarandeerd rendement!

Hoe gaat dit in z’n werk? Allereerst is er een one-on-one sessie, en indien wenselijk komt Ilse ook (anoniem) ter plaatse op de werkvloer een kijkje nemen.

Professioneel Coaching Weekends (max 6 pers.)

Een internationaal diploma van het hoogste niveau (Matrixx, Toronto, Canada) en haar spirituele kennis, maken van Ilse een unieke topcoach. De beste resultaten bekom je immers pas wanneer je werkt naargelang de Wetten van het Universum, want dan werk je op het hoogst mogelijke energieniveau.

Ilse reikt jou een kist vol tools aan begeleidt je bij elke stap/de toepassing ervan. Ze legt alles kristalhelder uit op haar eigen humoristische manier. Ze zoekt jouw blokkades en helpt je er dwars doorheen. Zweten zal je, maar dan wel met plezier! Opgeven staat niet in haar woordenboek.

Een coaching weekend bij Ilse kan je niet zomaar boeken, voorafgaand vindt er steeds een (gratis) intakegesprek plaats. Op deze manier wordt een zo persoonlijk mogelijke aanpak gegarandeerd.

Na het weekend volgt er nog vier weken persoonlijke opvolging met de verworven technieken om te leren de nodige discipline te kweken om vol te houden en te blijven streven naar succes op alle vlakken in je leven!

Vrouwenweekends

Is het eens eindelijk tijd voor u, dames? Wil je inzichten krijgen in jezelf en werken aan jezelf? Wil je verandering brengen in je leven? Meer innerlijke rust, meer energie, gezondheid en flexibiliteit? Wil je meer weten en ervaren in de spirituele wereld?

Hoog tijd om samen met Ilse op vrouwenweekend te gaan. Een weekend lang onder vrouwen, met vrouwen en ondergedompeld worden in ‘ZEN’. Veel lachen maar ook huilen, creatief zijn en genieten van klankschalen, oorkaarsen, engelenspel, mandala tekenen, en als kers op de taart zelf in contact komen met je geliefde overledene.

Events ten voordele van de Warmste Week

Elk jaar organiseren we events waarvan de opbrengst integraal gaat naar een goed doel van “DE WARMSTE WEEK”

Theater

“Altijd anders” is een unieke en ludieke theater voorstelling

© Copyright - Ilse Van Dun