PAASEI-CURSUS-WORKSHOP-MEDITATIES ONLINE

29/04 - 10/06 of 24/06  EN  17/04 - 02/05 - 15/05 - 30/05 - 12/06 - 27/06

 

Vandaag zit je met een aantal spirituele dilemma's

Spirit cursus: (29/04 van 10 u. tot 12.30 u.)

Uw vragen rond "De Nieuwe Tijd" worden beantwoord! Wie is Commandant Ashtar en de Intergallactische Vloot? Waarom horen tegenwoordig meer van hen? Wat is er gebeurd in 1977? Was dit echt of....???

Dan heb ik dé oplossing voor jou!

Ik geef jullie alle kennis die ik bezit hierover,  hoe we samen met gelijkgestemden naar die Nieuwe Wereld stappen.

Ik geef jullie zelfs de bewijzen.

Jouw eerste stap naar helderheid en weten!

 

 

Zomerworkshop: (10/06 of 24/06 van 9 u. tot 12 u.)

Ik ga jullie weer laten proeven van spiritualiteit. Hoe energie werkt en wat het met ons doet. Wat we nodig hebben om onze spiritualiteit eens uit te testen. Kan dat online? Tuurlijk en we leren wat Lichtenergie doet, hoe ontvangen en experimenteren.

En zoveel meer....

Uiteraard met persoonlijke Boodschappen via de Lichterwerker kaarten  en de Licht Energie kaarten.

Een intensieve beleving waar we verduidelijking krijgen en weten waar we staan nu en dit voor ieder van u persoonlijk.

 

Totale transformatie meditatie: (17/04 - 02/05 - 30/05 - 12/06 - 27/06 om 19.45u.)

Eerst gaat Ilse via haar Kanaal u de Boodschap doorgeven van een Engel of een Meester die zich heeft aangekondigd. Daarna gaat ze over tot het ontspannen van uw 4 lichamen en het transformeren en integreren van doorgegeven Boodschap tot op celniveau.

 

Opgepast: wees er snel bij! Er is een beperking van plaatsen!

 

 

Reserveer snel voor dit schitterende pakket

Paasei-cursus-workshop-6 meditaties

30% KORTING!

slechts 134 euro ipv 194 euro.Totaal


Wie is Ilse Van Dun?

Ilse Van Dun (°1958) is een bekend medium, visionaire en topcoach.

Ilse Van Dun helpt mensen met inzichten en antwoorden te krijgen in persoonlijke probleemvraagstukken zodat ze begrijpen, hoop en richting krijgen dat finaal leidt tot een totale transformatie van hun leven.

Ze heeft de uitzonderlijke gave om contact te leggen met het Universum en om meer te zien in de toekomst, het verleden en de ziel van de mens. Haar voorspellingen zijn concreet en gedetailleerd, maar vooral: waar. Haar seances waarbij ze contact legt met de zielen van overledenen zijn legendarisch. Ze was al te zien in het tv-programma “My Mind en Body” op Vijf TV (2007-2008), gevolgd door de bestseller “Gesprekken met het Hiernamaals” (2010) en ze heeft sindsdien niet stilgezeten. Ilse heeft verschillende coaching diploma’s behaald, zowel in België, het Verenigd Koninkrijk als Canada, en is nu klaar om ook Noord-Amerika te veroveren met haar paarse haar en kenmerkende manier van (…). Haar meest recente boek “Altijd Anders” wordt vertaald en uitgegeven in de Verenigde Staten en sinds 2017 steekt ze regelmatig de Atlantische Oceaan over om ook daar haar kennis te delen.

Ontwerp zonder titel (68)

Ilse wil haar spirituele kennis delen, gericht op hulpverlening voor mensen om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Hiervoor gebruikt ze haar unieke gave van helder zien, horen en voelen en haar ijzersterke contact met de Andere Zijde. Op deze manier wil ze mensen de technieken aanleren om de wetten van het Universum efficiënt te gebruiken om hun leven, op alle vlakken (mentaal, fysiek én emotioneel), te optimaliseren.

Zo zorgt zij o.a. dat mensen stress leren voorkomen, topbeslissingen kunnen nemen en hun dromen kunnen realiseren en dit zowel op persoonlijk vlak als werk gerelateerd. Bewijzen dat er leven is na de dood door ze in contact te brengen met hun geliefde overledenen zodat ze onverwerkte gevoelens van verdriet, schuld of eenzaamheid kunnen omzetten in vergeving, liefde en vreugde. Dit alles ter bevordering van het fysieke en psychologische lichaam en de communicatie naar anderen toe.

 

RESERVEER VANDAAG NOG JOUW TICKET VOOR EEN GELUKKIGER LEVEN!TotaalWat anderen vertellen…

 

'Ik ben op aanraden van een vriendin, naar een bloemenseance geweest (=contact met overledene) bij Ilse Van Dun.

Dat was zo ongelooflijk correct en gaf mij troost en hoop dat ik later zelf deze seances voor Ilse organiseerde.

Heb geleerd dat leven na de dood echt bestaat en dat onze overledenen nog steeds ons helpen en ondersteunen.

Ilse komt nog steeds voor bloemenseances bij ons thuis dus echt een aanrader.'

Annik V.G.


Mediteren met Ilse heeft mijn leven rustiger gemaakt. Ik kijk steeds uit naar de datum voor de volgende. Door mijn drukke proffesionele agenda is zij de verademing die ik zocht. Zowel mijn lichaam als mijn hoofd hebben er baat bij. Ik ben zo dankbaar.

Mieke de Pelsmaeker

 

Online cursus volgen was eerst niet zo mijn ding. Ben niet zo handig met computer maar Ilse heeft mij geleerd hoe het moet en nu volg ik geregeld alles online bij haar. Gezellig thuis en ze heeft toch altijd zo veel te vertellen over dat spirituele en ze legt dat ook goed uit zodat iedereen het verstaat. Had nooit gedacht dat ik op mijn leeftijd via de computer nog cursus zou volgen. Dank u Ilse.

Rosa Demunck

 

 

'Ik volg reeds geruime tijd de facebook groep  Ilse Van Dun Spirit en besloot met mijn persoonlijke  vragen haar te consulteren.

Van haar kreeg ik  niet alleen toekomstbeeld voorgeschoteld maar ook coaching hoe ik moest omgaan met mijn fysieke, mind, emoties en spirituele lichaam.

Dit bracht mij in een ware transformatie en stap nu een liefdevoller, lichter leven tegemoet.

Ilse Van Dun, een echte aanrader!'

Tania E.


'Heb de eerste winterworkshop gevolgd online. Een ware belevenis, veel info en boodschappen die mijn ziel raakte. Ik was heel gelukkig met de opheldering rond de dubbele getallen, ik dacht dat ik een beetje gek werd maar tegendeel werd bewezen. Zo blij met de hulp van de Engelen en Ilse.'

Wendy Seist