Is er leven na de dood?

Mijn bedoeling is absoluut niet om mensen te overtuigen dat er leven is na de dood. Voor mij is het gewoonweg een vaststaand feit. De reden hiervoor is dat mijn contacten met overledenen zo accuraat zijn dat ze niet kunnen weerlegd worden. Deelnemers van bloemenseances die in contact komen met hun overledenen bevestigen dit keer op keer. Hun ongeloof is vaak groot. Ze begrijpen niet hoe ik in hemelsnaam aan informatie van hun geliefde overledenen geraak, informatie die niemand weet. In hemelsnaam is hier dan ook het correcte woord…

Wat je in eerste instantie moet begrijpen, is dat ik ‘maar’ een doorgeefluik ben tussen Hemel en Aarde. Hemel, de Andere Zijde, het Hiernamaals, of hoe je het ook wil noemen. Wanneer ik mijn ’telefoonlijn’ correct afstem, krijg ik informatie door waar ik zelf geen controle over heb. Zij geven aan, ik geef enkel door. In exact dezelfde woorden, dezelfde intonatie, zonder ook maar iets te veranderen. Want dat is mijn plicht.

Wat Zij meedelen, is dat wat Zij jou nu willen meegeven. Dat betekent dat dit niet noodzakelijk zal zijn wat jij graag wil horen. En dat is een moeilijke. Maar je moet ook begrijpen dat Zij jouw toekomst kunnen zien. Vanuit dat standpunt reageren Zij, willen Ze hulp bieden, of zelfs waarschuwen. Van zodra de deelnemers de volgende dag terugdenken aan de bloemenseance gaat het Universum met hen aan het werk.

 

Mijn taak is dan volbracht.

 

Meer info en de bijbehorende waargebeurde verhalen uit mijn praktijk, vind je in mijn boeken ‘Gesprekken met het hiernamaals‘ en ‘Altijd Anders